Corona Preventie Team

Sekurit Beveiliging richt het Corona Preventie Team op!

Afgelopen dinsdag 13 oktober heeft het kabinet besloten dat we weer teruggaan naar een gedeeltelijke lock-down. Om ondernemend Nederland te ondersteunen bij het handhaven van de nieuwste Coronamaatregelen, neemt Sekurit Beveiliging het voortouw en neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid! Wij kunnen met ons Corona Preventie Team de detailhandel, levensmiddelen industrie, musea en alle overige publieke ruimten tegen gunstige voorwaarden helpen. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar! Bel of mail ons nu!
Beveiligers handhaven de Coronamaatregelen
Het leek begin dit jaar nog onwerkelijk, maar Nederland is veranderd en de rol van de beveiliger is nog belangrijker dan ooit tevoren.

Denkt u erover beveiliging in te zetten bij het handhaven van de Coronamaatregelen? Wij kunnen u adviseren hoe u dit het beste doet!

Beveiligers van Sekurit Beveiliging kunnen u professioneel ondersteunen in de handhaving van alle geldende Coronamaatregelen. Onze medewerkers hebben een speciaal samengestelde opleiding gevolgd in de-escalerend optreden.

Voor meer informatie, staan wij u graag te woord!

× Whatsapp