Over ons

De mensen van Sekurit Beveiliging

Sekurit Beveiliging is gefocust op het ontzorgen van u en uw eigendommen. Ons team zorgt ervoor dat uw objecten 24/7 worden beveiligd door ervaren en gecertificeerde beveiligers.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Sekurit voor uw beveilingsvraagstuk kan bieden? Neem dan snel contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van beveiliging met Sekurit Beveiliging.

Missie en Visie

Wij zien dat er binnen onze opdrachtgevers een sterke behoefte is aan leveranciers van beveiligers, die de mens achter deze uitdagende functie centraal stelt, zonder daarbij eventuele technische veiligheidsmaatregelen uit het oog te verliezen.

Sekurit Beveiliging kan op de juiste wijze invulling geven aan deze behoefte. Ons statement is dat we doen waar we goed in zijn. Ons specialisme ligt niet bij het realiseren van technische beveiligingsmaatregelen, dit laten wij graag aan de specialisten over. Daarom werken wij samen met onze partners en specialisten op dit gebied, zodat wij gezamenlijk onze opdrachtgevers een totaaloplossing in veiligheid aan kunnen bieden.

Waarom Sekurit?

Uw veiligheidsbelang is bij Sekurit Beveiliging in vertrouwde handen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

× Whatsapp