Over ons

Sekurit Beveiliging

Sekurit Beveiliging brengt alle specifieke veiligheidsrisico’s vooraf in kaart en stelt een pakket veiligheidsmaatregelen voor. Wij bieden onze opdrachtgevers een uniek samengesteld pakket aan op basis van verschillende (tijdens de looptijd van de overeenkomst) aan te passen modules. Zo krijgt u wat u op diverse momenten nodig heeft en niet waar u lange tijd extra aan vast zit, zonder de benefits. Wij leggen u graag persoonlijk uit wat wij hieronder verstaan en komen daarom graag eens bij u langs!

Missie en Visie

Wij zien dat er binnen onze opdrachtgevers een sterke behoefte is aan leveranciers van beveiligers, die de mens achter deze uitdagende functie centraal stelt, zonder daarbij eventuele technische veiligheidsmaatregelen uit het oog te verliezen.

Sekurit Beveiliging kan op de juiste wijze invulling geven aan deze behoefte. Ons statement is dat we doen waar we goed in zijn. Ons specialisme ligt niet bij het realiseren van technische beveiligingsmaatregelen, dit laten wij graag aan de specialisten over. Daarom werken wij samen met onze partners en specialisten op dit gebied, zodat wij gezamenlijk onze opdrachtgevers een totaaloplossing in veiligheid aan kunnen bieden.

Waarom Sekurit?

Uw veiligheidsbelang is bij Sekurit Beveiliging in vertrouwde handen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

× Whatsapp